Toimitusehdot


Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

Tilaaminen

 • Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia.
 • HK Hunting Oy:n tilaajarekisteri on luottamuksellinen ja HK Hunting Oy:llä on oikeus käyttää sitä kuluttajansuojalaissa säädetyllä tavalla.
 • Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksen tekemisen jälkeen tarkkailemaan sähköpostiaan.
 • Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen.
 • HK Hunting Oy:n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai jos tilausta ei muuten kyetä toimittamaan, rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.
 • Kaikki HK Hunting Oy:n myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.
 • Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote 14 päivän palautusoikeuden puitteissa takaisin HK Hunting Oy:lle. Mikäli tuote on virheetön, palautettavan tuotteen tulee olla uudelleenmyyntikelpoinen. Palautuksen yhteydessä tulee aina olla ensin yhteydessä HK Hunting Oy:hyn verkkokauppa@hkhunting.fi tai puhelimitse 041-3112761.
 • Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa HK Hunting Oy voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.
 • HK Hunting Oy ei ole vastuussa valmistajien sivuilla olevista tiedoista.
 • HK Hunting Oy varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.
 • Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät kotisivuillamme. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on myös asiakaspalautuksena maksuton ja palautus on tehtävä kohtuullisessa ajassa, kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Asiakkaan tulee havaita virhe kohtuullisessa ajassa.


Toimitus

 • HK Hunting Oy toimittaa tuotteitaan asiakkailleen keskimäärin 1-3 työpäivän käsittelyajalla, jos asiasta ei ole erikseen mainittu. Tämän päälle tulee tuotteen normaali Matkahuollon kuljetusaika. Pyrimme ilmoittamaan, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 5 päivää. Osalla erikoistilaus- tai uutuustuotteilla on pidempi toimitusaika. Myös ennakkotilauksena myydyissä tuotteissa toimitusaika on luonnollisesti pidempi.
 • Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin.
 • Emme toimita tällä hetkellä tilauksia Ahvenanmaalle tai ulkomaille.
 • Tavaran kuljetuksen aikana HK Hunting Oy:ltä asiakkaalle on HK Hunting Oy vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Tavaran kuljetuksen aikana asiakkaalta HK Hunting Oy:lle on asiakas tai kuljetusyhtiö vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Kuluttajakaupassa vastuu tavaran vahingoittumisesta on HK Hunting Oy:llä kaikissa tapauksissa.
 • Jos asiakas saa kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen, on asiakkaan reklamoitava siitä välittömästi sekä kuljetusyhtiölle että HK Hunting Oy:lle.
 • Asiakkaan lähettäessä tavaraa HK Hunting Oy:lle esim. tuotepalautuksena, on hänen säilytettävä palautusasiakirjat ja kuljetusyhtiön kuittikopio/seurantanumero.
 • Yhden tuotteen huono saatavuus ei velvoita HK Hunting Oy:tä varaamaan muita samassa tilauksessa olevia tuotteita. Edellytämme, että tilauksessa heti saatavilla olevat tuotteet pitää voida toimittaa kuluttajalle viimeistään kolmen viikon kuluttua tilauksesta ja kuluttajan täytyy hyväksyä huonosti saatavilla olevan tuotteen jälkitoimitus tai tuotteen tilauksen peruuttaminen. HK Hunting Oy:llä on oikeus veloittaa jälkitoimituksen toimituskulut normaalisti. HK Hunting Oy ei vastaa mahdollisista toimituksen viivästymisen aiheuttamista välillisistä vahingoista, riippumatta onko aiheuttaja HK Hunting Oy vai sen kuljetusliikkeenä käyttämä alihankkija, kuten Matkahuolto
 • Emme tällä hetkellä toimita tavaraa ulkomaille

Tarkemmat toimitusehdot

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 3 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Mikäli havaitsemme poikkeuksia toimitusajoissa olemme niistä mahdollisimman nopeasti yhteydessä suoraan asiakkaaseen, joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Tilaustuotteiden lähetysaika on n. 3-15 arkipäivää. Tilaustuotteet tilataan erikseen maahantuojalta tai valmistajalta.

Toimitustavat

Emme toimita tällä hetkellä tilauksia Ahvenanmaalle tai ulkomaille.

MATKAHUOLTO lähellä paketti alkaen 7,90 €

Tilauksesi toimitetaan lähimpään Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteiden hinnat ovat näkyvillä tuotekorteilla ja hintoihin sisältyy arvonlisävero. Hinnaston hinnat eivät sisällä kuljetuksesta koituvia kustannuksia vaan ne määräytyvät toimitustavan mukaan. Hinnat koskevat hkhunting.fi sivujen kautta tilattuja tuotteita. Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja hkhunting.fi ja HK Hunting Oy, säilyttää oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja, sekä pidättää oikeuden tuotteiden loppumiseen. Mikäli kauppa peruuntuu toimitusvaikeuksien takia, myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Takaisinmaksu

Mikäli olette maksanut liikasuorituksen HK Hunting Oy:lle, esimerkiksi kun olette palauttanut jo maksamanne tuotteen, tarvitsemme tiliyhteystietonne voidaksemme palauttaa Teille liikasuorituksen jonka olette maksanut. Tilinumeroilmoitukseen pyydämme liittämään yhteystietonne. Emme tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä.

Palautus

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. 1 vaihto per tilaus kuluitta.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@hkhunting.fi

Pyydämme palauttamaan tuotteet osoitteeseen:

HK Hunting Oy, Kotamäentie 1193, 76280 Partaharju

Huom! Noutamatta jätetty tilaus EI OLE palautus. Meille palautuneesta noutamatta jätetystä tilauksesta perimme 20€ käsittelymaksun.

Palautusten pakkaaminen

 • Pakkaa tuote samoin kuin se oli pakattu saapuessakin ja käytä esim toimituksen mukana tulleita pakkausmateriaaleja. Tämä varmistaa palautuksen saapumisen ehjänä perille
 • Älä tee mitään merkintöjä alkuperäisen myyntipakkauksen pintoihin tai kiinnitä pakettikorttia ja teippiä tuotteen myyntipakkauksen pintoihin
 • Emme valitettavasti voi hyväksyä tuotteen palautusta mikäli palautettava tuote on ostajan riittämättömän pakkauksen vuoksi hajonnut kuljetuksessa
 • Palautusoikeus EI koske ns. hygieniatuotteita esim. alusvaatteet ja aluskerrastot, ilma-aktivoituva lämmitin, nappikuulokkeet tai lämpösaumauksella sinetöityjä pakkauksia kuten SD muistikortteja
 • Palautusten suhteen noudatamme voimassa olevaa kuluttajansuojalakia

Takuu

 • Tuotekohtainen takuu (yleensä 12kk ellei toisin mainittu) on mainittu kyseisen tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä ja se korvaa valmistus- tai materiaalivirheet
 • Takuuasiat hoidetaan aina asiakaspalvelumme kautta jolloin tuotteessa esiintyvä mahdollinen vika korjataan kuntoon
 • Takuuaika alkaa aina siitä päivästä kun asiakas on vastaanottanut tuotteen
 • Tuotteen takuuvaihto tai -korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa (korjatun vian osalta takuu jatkuu)
 • Takuun edellytyksenä on tuotteen tai tarvikkeen käyttäminen valmistajan suositusten ja käyttöohjeiden mukaisesti
 • Takuu ei ole voimassa mikäli todetaan, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, normaalista kulumisesta, epänormaalista luonnonilmiöstä, tapaturmasta tai muusta tuotteen väärinkäytöstä
 • Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa (2vrk) siitä kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se
 • Valmistajan takuu ei ole voimassa mikäli ostaja on omatoimisesti yrittänyt parantaa, korjata tai virittää tuotteen suorituskykyä käyttöohjeiden vastaisesti
 • Tuotteen virittämiseksi katsotaan tuotteen suorituskykyä tai ominaisuuksia nostavien lisäosien ja laitteiden käyttö, jotka eivät ole kyseisen tuotteen valmistajan hyväksymiä
 • Mikäli laitteessa havaitaan takuuseen kuulumaton vika esim paristojen akkuhapon vuoto laitteen sisään, veloitamme aina kuljetuskustannukset ja korjausarvio

Huolto ja asennus

 • Huoltotyön tuntiveloitus 50€ / tunti (sis.ALV)
 • Riistakameran lähetysasetusten ohjelmointi 20€ / kamera (sis.ALV)

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: verkkokauppa@hkhunting.fi

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen verkkokuappa@hkhunting.fi. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös hkhunting.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

HK Hunting Oy 
Kotamäentie 1193
76280 Partaharju
puh. 041-3112761
sähköposti: verkkokauppa@hkhunting.fi