Villi koiranpanta Sulo

Villi koiranpannat on valmistettu Clarinosta, jota käytetään maalivahdin varusteiden valmistuksessa. Se on erittäin pehmeä ja kevyt materiaali, joka kestää hyvin kulutusta. Ei ime vettä eikä siksi kerää hiekkaa, joten erityisesti uiville koirille hyvä. 

Valitse variaatio:

29,90 €

Halutessasi jotain muuta väriä, tai kapeampaa pantaa, ota yhteyttä sähköpostitse.

Villi koirantuotteet valmistetaan erittäin kestävästä Clarino - materiaalista, joka muistuttaa tuntumaltaan keinonahkaa, mutta on aivan eri luokkaa kestävyydeltään. Se ei ime vettä, kestää hankausta ja kuraa. Ei haalistu myöskään auringossa. Se on pehmeämpi ja kevyempi kuin nahkapanta. Vakiolausahdus onkin: "Ei näy mitään käytön jälkiä vuodenkaan käytön jälkeen."

Villi tuotteet ovat syntyneet Rautalammilla rakkaudesta koiriin. Olemme pieni perheyritys nimeltään Kova Goalie Oy. Valmistamme maalivahdin varusteita pääasialliseksi työksemme ja käytämme tuota samaa materiaalia myös Villi tuotteissa. Eräänä päivänä tuli oivallus, miten hyvin materiaali sopisi myös koirien tuotteisiin ja minkä upean värisuoran niistä saisikaan aikaan. Meidän perheeseen kuuluu myös kaksi koiraa, Sulo ja Varpu, joten meille on myös hyvin tärkeää, että pannat toimivat ja kestävät, sekä ovat mieluisia käytössä.

Mittaa koiran kaulanympärys ja vertaa sitten sitä kokotaulukkoon, joka löytyy kuvista, niin löydät sopivan koon koirallesi.

Muutamia esimerkkirotuja:

S Whippet, Parsonrusselinterrieri

M Lapinporokoira, Amerikankettukoira

L Kultainenoutaja

Kokonaismitat:

S Leveys 3,3cm ja kokoinaispituus (soljen kanssa) 45,5cm

M Leveys 3,3cm ja kokonaispituus (soljen kanssa) 54,5cm

L Leveys 3,3cm ja kokonaispituus (soljen kanssa) 64,5cm