Villi koiran hihna

Villi koiran hihna on valmistuttu Clarino -materiaalista, jota käytetään jääkiekkomaalivahdin varusteissa. Se on erinomainen joka sään perushihna, joka kestää vettä, aurinkoa ja kuraa, eikä materiaali ime vettä. Hihna on 190cm pitkä perushihna.

Valitse variaatio:

39,90 €

Villi koirantuotteet valmistetaan erittäin kestävästä Clarino - materiaalista, joka muistuttaa tuntumaltaan keinonahkaa, mutta on aivan eri luokkaa kestävyydeltään. Se ei ime vettä, kestää hankausta ja kuraa. Ei haalistu myöskään auringossa. Se on pehmeämpi ja kevyempi kuin nahkapanta. Vakiolausahdus onkin: "Ei näy mitään käytön jälkiä vuodenkaan käytön jälkeen."

Villi tuotteet ovat syntyneet Rautalammilla rakkaudesta koiriin. Olemme pieni perheyritys nimeltään Kova Goalie Oy. Valmistamme maalivahdin varusteita pääasialliseksi työksemme ja käytämme tuota samaa materiaalia myös Villi tuotteissa. Eräänä päivänä tuli oivallus, miten hyvin materiaali sopisi myös koirien tuotteisiin ja minkä upean värisuoran niistä saisikaan aikaan. Meidän perheeseen kuuluu myös kaksi koiraa, Sulo ja Varpu, joten meille on myös hyvin tärkeää, että pannat toimivat ja kestävät, sekä ovat mieluisia käytössä.

Eri värejä on saatavilla vaihtelevasti, joten ota yhteyttä, jos sinulla on joku toive väri, joka puuttuu valikoimasta.