Turvaliivi, NITEforce koiraliivi

NITEforce turvaliivi on metsästyskoirille suunniteltu koiraliivi. Se suojaa koirasi vitaalialueita iskuja ja hyökkäyksiä vastaan. Iskunkestävä kevyt turvaliivi on koirasi ainut henkivakuutus, minkä se voi mukanaan maastossa kantaa. Suojaa koirasi ennen kuin on liian myöhäistä!

Valitse variaatio:

189,00 €

NITEforce turvaliivi on metsästyskoirille suunniteltu koiraliivi. Se suojaa koirasi vitaalialueita iskuja ja hyökkäyksiä vastaan. Iskunkestävä kevyt turvaliivi on koirasi ainut henkivakuutus, minkä se voi mukanaan maastossa kantaa. Suojaa koirasi ennen kuin on liian myöhäistä!

NITEforce turvaliivi on valmistettu tiukasta Nylon kuitupunoksesta, joka antaa pintaan kestävyyden mahdollisia pintaiskuja kuten puremista ja hampaita vastaan. Nylon kestää hyvin rasitusta ja hylkii kosteutta. Sisäpinta on vuorattu ultrakevyestä polyetyleenin ja polyesterin sekoitteesta, jonka pintaliukkaus ehkäisee materiaalin karvoittumista.

Kevytrakenteinen koiraliivi on edullinen ja kestävä suoja koirallesi myös koirapuistoissa ja se suojaa koiraasi mikäli esim toinen eläin hyökkää sen kimppuun. Antaa suojaa kun liipaisinherkkä jahtikaveri haulikoi vahingossa tiheään puskaan näkemättä kunnolla mitä ampuu.

NITEforce turvaliivi on varustettu molemminpuolisilla heijastin nauhoilla, jotka heijastavat hyvin esim auton valokeilassa. Oranssi huomioväri näkyy maastossa päiväsaikaan pitkälle passimiehen silmin.

UNISEX MUOTOILU
NITEforce turvaliivi sopii sekä narttu tai uroskoiralle sen alaosan unisex muotoilun avulla. Samaa turvaliiviä voidaan käyttää päivänmittaan eri koirilla mikäli ajuria vaihdetaan tuoreempaan. Korkea kaulan design suojaa koiraasi myös edestä suuntautuvilta hyökkäyksiltä ja lisäksi se suojaa kaulan alaosaa mikä auttaa selviytymään mikäli koiran kurkkua yritetään purra sivulta auki.

KOKOA LISÄÄVÄ JA PIENENTÄVÄ VETOKETJUSTO
Jokainen liivi on varustettu kokoa isontavalla ja pienentävällä vetoketjustolle. Selkäpuolelta vetoketjuja löytyy 3, joiden avulla voit tiukata tai löysentää kauden aikana liivin istuvuutta. Koiraliiviä on saatavissa 6 eri koon liivinä:
XSS pieni koira n 5kg
XS pieni koira n 7kg
S pieni koira n 9kg
M keskikokoinen koira n 12kg
L iso koira n 17kg
XL iso koira n 20-33kg

Velcro-tarranauhoilla voit kiristää kaulan ympärysmittaa. Kaulaosaan voit pujottaa oman pannan tai tutkapannan jolla kaulan kireyden saa sopivaksi. Koko S-M voidaan valita esim Dreeveri tai Beagle, riippuen oman koiran koosta. Tuotekuvassa Harmaa Norjan hirvikoira Iiris (paino 18kg) yllään L koon liivi. XL koko esim Jämpti. XSS koon liivin paino: 350gr. XL koon liivin paino: 900gr.

* Turvaliivi, koiraliivi ja susiliivi koiran suojaksi maastossa
* Kevyt ja iskunkestävä Nylon kuitupunos rakenne
* Selkäpuolella vetoketjuin säädöt 3 eri koolle
* Suojaa kaulaa ylös ja alas saakka
* Pehmeä ja joustavat materiaalit
* Velcro tarrasäätö kaulalle
* Erillisen pannan läpivientitaskut kaulan keskiosassa
* Molemminpuoliset leveät heijastin nauhat
* Huomioväri: Oranssi (kuvissa)
* Takuu valmistus tai materiaalivirheille ½ vuotta

Huolto ja peseminen:
* Pesu max +30C vedessä
* Konepestävä
* Ei huuhteluainetta
* Ei kuivausrumpuun
* Ei kemiallista pesua
* Älä käytä valkaisuainetta
* Älä myöskään silitä sitä silitysraudalla

Tuotteen käyttöohje TÄSTÄ