Elektroninen kuulosuojain, Caldwell E-Max Low Profile PINK

Hauskan ja uuden Pinkin värisävyn lisäksi Caldwell E-Max Low Profile PINK elektroninen kuulosuojain ovat tehokkaat ja huippuohuet kuulevat elektroniset kuulosuojaimet. Ne mahdollistavat normaalin puheen kuulemisen sekä vahvistaen erityisesti matalia ääniä, mutta poissulkien kuitenkin kovat äänet kuten aseen laukauksen ampumisen aikana.

59,90 €

Hauskan ja uuden värisävyn lisäksi Caldwell E-Max Low Profile PINK elektroninen kuulosuojain ovat tehokkaat ja huippuohuet kuulevat elektroniset kuulosuojaimet.

Ne mahdollistavat normaalin puheen kuulemisen sekä vahvistaen erityisesti matalia ääniä, mutta poissulkien kuitenkin kovat äänet kuten aseen laukauksen ampumisen aikana.

Caldwell E-Max Low Profile PINK elektronisten kuulosuojien alaosan profiili on madallettu ja se on ihanteellinen tactical ja haulikkoampujille esim. nopeissa tilanteissa ehkäisten perän osumisen suojiin.

Caldwell E-Max Low Profile PINK elektronisissa kuulosuojaimissa on molemminpuoliset mikrofonit stereokuuloa varten ja ne vahvistavat matalia ääniä kuitenkin sulkien yli 85dB kovat äänet pois.

Caldwell E-Max Low Profile PINK elektronisissa suojaimissa on myös audioliitäntä mahdollisuus (3.5mm stereo plugi) VHF puhelimelle, kännykälle, koiratutkalle, MP3 soittimelle jne.

Caldwell E-Max Low Profile PINK suojien pääpanta on miellyttävän pehmeä useiden tuntien yhtämittaista käyttöä varten.

Kevyen ja matalaprofiilisen rakenteen vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti myös työkäyttöön. Ne taittuvat erittäin pieneksi joten ne mahtuvat helposti mukaan laukkuun.

Pinkin värityksen ansiosta Caldwell E-Max Low Profile PINK kuulosuojaimet ovat loistava vaihtoehto myös 'naisellisempaan menoon' ja ne ovat oivat ottaa mukaan mikäli kohteessa on meluisaa.

Tuote CE hyväksytty (2004/108/EC).

* Elektroninen kuulosuojain
* Huippuohut profiili
* Elektroninen kuuleva kuulosuojain stereokuulolla
* Molemminpuoliset mikrofonit
* Vahvistaa tehokkaasti matalia ääniä esim. puhe
* Sulkee automaattisesti yli 85dB kovat äänet
* Taittuvat pieneen tilaan esim. käsilaukku
* Kevyet: 190gr
* 3.5mm stereo plugi liitin audiolisälaite kytkentään
* Ammunta, metsästys, työkäyttö
* Väri: Pinkki (kuvassa)
* Toimii 2kpl AAA paristoja (ei mukana)

Mitä ostaa lahjaksi henkilölle 'jolla on jo kaikkea?'

– No pinkkejä kuulevia kuulosuojaimia ei taatusti ole!