Dovrefjell Jubileum

Vedenpitävä – jopa 20 000mm vesipilari! Tuulenpitävä ja erinomaisen hengittävä jahtipuku todelliseen huippuhintaan! Ulkomateriaali hiljaista ja harjattua kevyttä mikrokuitua, joka ei kahise. Täydellinen valinta liikkuvaan ja passimetsästykseen – uskomattomaan Dovrefjell 25 vuotta juhlahintaan! 

Valitse variaatio:

Alkaen 99,00 €

Miesten Dovrefjell Jubileum puku – nyt erinomaiseen hintaan!

Dovrefjell Jubileum jahtipuku tehtiin huippulaadukkaaksi pohjoismaiselle metsästäjälle- Dovrefjell tuotemerkin täyttäessä 25 vuotta! Puvun kangas onkin tehty jopa 20 000mm vesipilaria vastaavaksi eli puku sopii erinomaisesti myös äärimmäisen kovaan käyttöön. Kalvo teipatuilla saumoilla tekee puvusta vedenpitävän, tuulenpitävän ja hengittävyyden takaa jopa 20000g/m2/24h kalvo! Sisäpuolella verkkovuori parantaa eristystä ja estää kondensaation.

Laadukas ulkokangas on miellyttävän pehmeäksi harjattua mikrokuitua, joka myös hieman joustaa. Tämä puku ei kahise ja mahdollistaa hiljaisen etenemisen. Takki on hartioistaan myös erinomaisen liikkuva ja mahdollistaa hyvin käsien noston.

Takissa on kaksi radiotaskua, joissa on aukko antennia ja kaapeleita varten. Näiden sulkeminen onnistuu vedenpitävillä vetoketjuilla. Puvun olkapäillä on lenkki antennin läpivientiin. Takissa on kaksi vetoketjullista taskua sekä tilava vetoketjullinen sisätasku.

Kovempaan menoon takissa on ilmanvaihtomahdollisuus käsivarsien alla molemmilla puolilla. Huppu on irrotettavissa sekä säädettävissä useilla kiristysvaihtoehdoilla.
Tarranauha hihoissa, joustava kiristysnauha vyötäröllä ja alareunassa.

Housut ovat myös 2-kerroksiset, joiden päällyskangas on hiljaista harjattua mikrokuitua. Housut ovat sopivan väljät ja mitoitukseltaan sopivat pohjoismaiseen vartaloon. Muotoilu lisää liikkumisvapautta.

Housuissa on kaksi vetoketjullista taskua sekä takatasku vedenpitävillä vetoketjuilla.
Molemmilla sivuilla on kaksi reisitaskua, joista toisessa on läppä ja toisessa vetoketju.

Housujen selkäosa on korotettu alaselästä ja varmistaa mukavuuden myös kylmemmissä olosuhteissa. Housuista löytyy kiinnitysmahdollisuus niin nappihenkseille kuin vyöllekin.

Muotoilu lisää liikkumisvapautta.

Vesipatsas: 20 000 mm
Hengittävyys: 20 000 g/m²/24h.

Väri: grape leaf /tummanvihreä.