MINOX X-lite 8x56mm katselukiikari

MINOX X-lite 8x56mm katselukiikarit. Hämärä- ja kyttäysjahtiin kehitetyt katselukiikarit jotka sopivat myös vaellus, lintubongaus ja veneilykäyttöön!

355,00 €

Saksalainen MINOX edustaa perinteistä keski-eurooppalaista Outdoor optiikkaa jo useiden vuosikymmenten ajalta. Perinteikäs MINOX on osa Blaser konsernia. MINOXin arvoihin kuuluvat korkea laatu ja äärimmäinen tarkkuus ilman kompromisseja. Kaikki alkaa jo suunnittelusta, jonka vuoksi jokainen tuote on korkealaatuinen ja valmistustasoltaan täydellinen.

MINOX X-lite 8x56mm katselukiikarit

Hämärä- ja kyttäysjahtiin kehitetyt katselukiikarit jotka sopivat myös vaellus, lintubongaus ja veneilykäyttöön. Uudet MINOX X-lite katselukiikarit ovat oiva valinta monipuoliseen harrastuskäyttöön! Laadukkaat kiikarit kätkevät sisälleen valovoimaisen ja kirkkaan optiikan hyvällä erottelukyvyllä. 8x kertaisella suurennuksella ne antavat sinun nähdä yksityiskohtia suuremmilta etäisyyksillä, myös hämärässä. Optimaalinen suurennos auttaa kohteen nopeassa tunnistuksessa. 56mm objektiivi läpäisee erinomaisesti valon päivällä ja hämärissä antaen kirkkaan kuvan.

MINOX X-lite katselukiikarien neutraali värintoisto ja korkea kontrasti tarjoavat erittäin hyvän kuvankäsittelyn. Vankan rakenteen ansiosta X-lite-sarja on myös hyvin suojattu ulkopuolista kulutuskäyttöä vastaan. Säädettävät okulaarisuojat, jotka mahdollistavat niiden käytön myös silmälasien käyttäjien parissa. Hyvä ergonominen rakenne jossa helposti käytettävissä oleva suurennussäädin. Typpitäyte estää linssien sisäpuolelta huurtumisen. Kosteusluokitus huima IPX7!

MINOX X-lite 8x56mm katselukiikarit ovat kompaktit mukaan erityisesti silloin kun tarvitaan hyvää valovoimaa ja valon läpäisyä!

Neutraali värintoisto ja korkea kontrasti
Erittäin helppokäyttöinen
Hyvä ergonomia
Erittäin yksityiskohtainen tunnistus
Suuri näkökenttä
Suurennus: 8x
Sisääntulopupilli: 56mm
Lähtöpupilli: 7mm
Pupillien etäisyys/silmien väli: 60-76mm
Näkökentän laajuus 1000m (FOV 1000m): 112m
Lähin tarkennusetäisyys: 3m
Diopterin säätö: ± 3 dpt
Hämäräluku: 21,2
Toimintalämpötilat: -10°C . . . +50°C
Kosteusluokitus: IPX7
Koko: 166x147x66
Paino: 970gr
Takuu: 1 vuosi valmistus tai materiaalivirheille
Mukana: X-lite katselukiikarit, linssinsuojat (okulaari/objektiivi), kantolaukku, linssin puhdistusliina, Neopreeni kantohihna, ohjekirja