Heijastinpanta koiralle, Reflex

Reflex heijastinpanta on valmistettu kulutusta kestävästä täyssynteettisestä TPU:sta (Termoplastinen Poly Uretaani). Sopii pienestä isoon koiraan!

9,99 €

Reflex heijastinpanta on valmistettu kulutusta kestävästä täyssynteettisestä TPU:sta (Termoplastinen Poly Uretaani).

TPU materiaalilla on erittäin suuri hankauksenkesto ja repäisylujuus vaikkakin se on erittäin taipuisaa. Materiaali kestää erittäin hyvin kulutusta, kylmyyttä ja kuumuutta vastaan. Sileäpintainen materiaali on helppo puhdistaa.

Mikäli heijastinpantaa aiotaan käyttää myös talvella, TPU ei jäädy miekan teräväksi piiskaksi kuten esim vettyneet (kuola) nailonkankaasta valmistetut pannat. Metsästyskoiralle on ehdottoman tärkeää ettei panta raavi paikkoja auki kesken jahdin.

Reflex heijastinpannan pää on pyöristetty ja sen heijastinnauha näkyy erittäin hyvin valon siihen osuessa.

Panta mahtuu aina pienestä isoon koiraan saakka: Pienin kaula Ø 6cm, suurin kaula Ø19cm. Reikien väli: 20mm välein.

Reflex heijastinpannan kokonaispituus on 62cm ja leveys 25mm sekä paksuus 2,5mm. Pantaa voidaan tarvittaessa leikata sopivan mittaiseksi. Myös reikiä voidaan tehdä lisää, mikäli siihen halutaan kiinnittää esim omistajan tunnistetiedot. Metalliosat ruostumatonta metallia. Hitsattu D rengas talutinta varten.

Reflex heijastinpanta soveltuu erinomaisesti myös koirapaikannuslaitteisiin mikäli laitteen oma panta on kulunut. ½ vuoden takuu valmistus tai materiaalivirheille.

* Heijastinpanta koiralle
* Valoa heijastava heijastinnauha (10mm leveys)
* Valmistettu kestävästä mutta joustavasta TPU:sta
* Väri: Oranssi (kuvassa)
* Pituus: 62cm
* Leveys: 25mm
* Reikien väli: 20mm (21 reikää)
* Voidaan tarvittaessa lyhentää saksilla
* Pyöristetty pää
* Sopii pienestä aina isoon koiraan saakka